ДОМАКИНСКИ УСЛУГИ

Измиване на съдове
Обслужване на миялна машина

Ако купищата мръсни съдове се трупат обвинително в мивката, измийте си ръцете с Глоресита и правете нещо по-приятно: ние ще имаме грижата. 

Гладене на дрехи

Вадите риза от гардероба, но само след един поглед я връщате, защото „не мога така на презентация“. Оставете и това удоволствие на Глоресита и се наслаждавайте на спретнат вид, без да губите време за гладене в летящия си старт сутрин.

Простиране/подреждане на изпрани дрехи

Случвало ли се е купът с изпрани дрехи да седи с дни в пералнята, в сушилнята или на простора, докато се удвои? С Глоресита сгъването и подреждането на дрехи е като решаването на тригонометрични уравнения – похвално, но ненужно на практика умение.

Подреждане

Редът е само една от комбинациите на хаоса. Но не и за Глоресита: според нейната теория, няма уют без ред.

Смяна на спално бельо и кърпи

Каквото си постелиш, на това ще легнеш. Тоест, ако се доверите на Глоресита, ще легнете в свежа мека чистота.

Пазаруване

Отваряте очи сутрин и отказвате да се предадете на лудницата на деня, поне докато не изпиете чашата си ароматно ка… я, ама то свършило! Класика: в препускането сте пропуснали да напазарувате. Глоресита ще напазарува съвестно, само ни дайте списък с продуктите, които ви трябват конкретно или такива, за които искате да са винаги налични. Другото е наша грижа: пазаруването се осъществява от предпочитан от вас супермаркет в близост до дома ви.

Грижа за цветята в дома

Цветята са усмивката на земята. Глоресита ще се погрижи за тях, ще им поговори, ще им направи комплимент. За вас остава усмивката.

Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.

София, Младост 1

България

9 + 10 =

Адрес:
София, Младост 1
България

Е-поща: info@glorecita.com
facebook: Glorecita
Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.