КАК РАБОТИМ

Когато ни поканите в дома си, идваме в удобно за вас време и изпълняваме своята магия,
без да смутим комфорта ви. Удивителният резултат от работата ни не значи, че няма да сме незабележими.

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМА

За почистване на дома ви може да използваме продуктите, които вие харесвате и имате вкъщи,
или да донесем своите любими такива: екологични препарати с антиалергични и дезинфекциращи свойства,
безопасни за здравето и подходящи за използване в домове, където живеят домашни любимци, деца или хора с алергии. 

Използваме продукти, действащи изцяло на основата на вода, ензими и пробиотици (полезни бактерии), които имат уникално силно действие, което в същото време е нетоксично, безвредно за здравето и безопасно за кожата и материите. След използване на тези продукти остава защитен филм, който помага повърхностите да не се замърсяват лесно за в бъдеще. Остава и дълготрайно усещане за свежест и чистота. 

ДОМАКИНСКИ УСЛУГИ

Знаем не само как да почистим най-добре, но и можем да ви отменим в още от така необходимите грижи за дома, отнемащи от ценното ви време. Нека чистият и подреден дом ви доставя удоволствие, без да ви превръща в модерни роби. Не давайте и минута от деня си за нещо, което с радост ще свършим вместо вас.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСА

Половината от активния ни живот минава на работното място. При осемчасов работен ден, това прави  над 1800 часа на година. Да, днес буквално „живеем в офиса“. А той е и лицето на вашата компания – това, което забелязват гостите и клиентите “от вратата”.

Ето тук някъде се появяваме ние, внасяйки уют и повече положително настроение в хилядите работни часове. С перфектно обслужване, без компромис в качеството. И без да се заседяваме повече от необходимото.

Всички помощници на Глоресита са обучени за работа на най-високо професионално и качествено ниво. Те са с проверено минало, така че можете да бъдете спокойни, когато влязат в дома или офиса ви. Отнасят се с най-голяма грижа и уважение към вашето спокойствие и вещите ви.

След всяко посещение получавате списък на всичко, в което ви е отменила вашата домашна помощница. Вашата обратна връзка е от голямо значение за постоянното подобряване на качеството на услугите на Глоресита. Вашето удовлетворение е нашата единствена цел.

Освен всичко това, ви даваме и гаранция за изпълнението на предлаганите услуги: в случай на несъответствие между договореното и полученото, незабавно ще предприемем необходимите мерки.

*След изготвяне и одобрение на оферта от ваша страна, подписваме двустранен договор за извършване на услуги.

Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.

София, Младост 1

България

3 + 9 =

Адрес:
София, Младост 1
България

Е-поща: info@glorecita.com
facebook: Glorecita
Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.