ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМА

Почистване на дома вклюва грижа за хола/всекидневната/трапезарията

– мястото, където се събирате с близки, изисква постоянна и специална грижа. Точно това дава и Глоресита: подреждане; почистване на прах от всички повърхности и полиране на тези, които го позволяват; обработка на екрани с антистатичен продукт; грижа за меката мебел; почистване и измиване на твърди и меки настилки.

Почистване и грижа за кухнята

– магията на вкусната храна за семейството и гостите не се задейства лесно, а често обича и да оставя доста следи след себе си. Професионално почистване на дома и кухнята включва: измиване и дезинфекция на мивка, сифон, смесители и всички други хромирани и алуминиеви повърхности; почистване и дезинфекция на кухненски плот; почистване на котлони, фурна и кухненски абсорбатор; почистване на хладилника (външно и вътрешно); измиване на съдове и подреждането им в кухненските шкафове.

Почистване и грижа за спалните помещения

– за нас това е храмът, в който вашето тяло получава най-накрая божествената си отмора. Затова във вашата спалня Глоресита ще остави: избърсани от прах и полирани повърхности; почистени и измити меки и твърди подови настилки; подредено легло, сменено спално бельо; изпрани дрехи, подредени в гардероба; проветрена и приветлива стая, очакваща ви за пълноценна почивка.

Почистване и грижа за банята и тоалетната

– няма човек, на когото да не е хрумвала велика идея в банята. Глоресита също има няколко добри хрумки: почистване и дезинфекция на мивки, смесители, вани, душове, душ кабини; почистване на варовик от стени и повърхности с продукт, оставящ защитен филм и предотвратяващ бързото му натрупване за в бъдеще; почистване и дезинфекция на плочки и фуги; почистване и дезинфекция на тоалетни; измиване на подови настилки; почистване на огледални повърхности; зареждане с консумативи.

Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.

София, Младост 1

България

2 + 1 =

Адрес:
София, Младост 1
България

Е-поща: info@glorecita.com
facebook: Glorecita
Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.