ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМА

Почистването на всички помещения във вашия дом е доста трудна задача, особено ако сте заети и ангажирани хора в по-голямата част от времето си. Затова ние от “Глоресита” бихме могли да ви осигурим професионално почистване за дома, за да допринесем за комфорта и уюта ви след дългия работен ден. Доверявайки се на нас, вие получавате повече време за почивка и за любимите си хора, в една по-приятна и чиста обстановка в атмосферата на вашия дом.

Ето какво включват нашите услуги за професионално почистване на дома:

Почистване на дома вклюва грижа за хола/всекидневната/трапезарията

– мястото, където се събирате с близки, изисква постоянна и специална грижа. Полагането й обаче много често става неизпълнима или дълго отлагана задача, поради натоварения работен ден и нуждата от почивка. Доверете тези специални грижи на “Глоресита”.

Ние ще ви осигурим:

 1. Подреждане;
 2. Почистване на прах от всички повърхности и полиране на тези, които го позволяват;
 3. Обработка на екрани с антистатичен продукт;
 4. Грижа за меката мебел. 
 5. Почистване и измиване на твърди и меки настилки.

За невероятно изглеждащи мебели, които ще приветстват вас и вашите гости всеки ден, доверете се на “Глоресита”! Гарантираме професионално почистване на вашето “общо място”, за още по-приятните мигове с вашите близки.

Почистване и грижа за кухнята

– магията на вкусната храна за семейството и гостите не се задейства лесно, а често обича и да оставя доста следи след себе си. Вярваме, че да обърнете внимание на вашите близки и гости е по-важно, отколкото да се заемете с почистването на кухнята точно сега.

Затова ние ви предлагаме професионално почистване на дома и кухнята, включващо:

 1. измиване и дезинфекция на мивка;
 2. измиване и дезинфекция на сифон;
 3. измиване и дезинфекция на смесители и всички други хромирани и алуминиеви повърхности;
 4. почистване и дезинфекция на кухненски плот;
 5. почистване на котлони, фурна и кухненски абсорбатор;
 6. почистване на хладилника (външно и вътрешно);
 7. измиване на съдове и подреждането им в кухненските шкафове.

За да бъде успешно приготвянето на вкусна храна, всички мебели и принадлежности в кухнята трябва да бъдат спретнати и чисти. Това в много случаи е трудно постижимо в напрегнатото ежедневие. Ето защо ние от “Глоресита” ще се погрижим за уюта и чистотата на вашата кухня. Така тя ще ви посрещне чиста и подредена, за да може магията на вкусната храна да бъде лесно изпълнима и бързо да достигне до вашето семейство и гости.

Почистване и грижа за спалните помещения

– за нас това е храмът, в който вашето тяло получава най-накрая божествената си отмора. И тук чистота трябва да бъде на ниво, за да се насладите пълноценно на своите почивка и сън.

Благодарение на професионализма при почистването на дома във вашата спалня, “Глоресита” ще остави:

 1. избърсани от прах и полирани повърхности;
 2. почистени и измити меки и твърди подови настилки;
 3. подредено легло, сменено спално бельо;
 4. изпрани дрехи, подредени в гардероба;
 5. проветрена и приветлива стая, очакваща ви за пълноценна почивка.

Грижите по почистването на всички спални помещения може да доверите на нас. Така може да бъдете сигурни, че свежата атмосфера на спалнята ще ви даде необходимите спокойствие и уют. От вас се очаква само да се насладите на желаната почивка в почистената и подредена спалня.

Почистване и грижа за банята и тоалетната

– грижите, полагани за чистотата в банята и тоалетната, често са неприятни, но същевременно изключително важни от хигиенна и естетическа гледна точка.

Ние можем да ви спестим тези “неприятни” грижи, като ви предложим да свършим това вместо вас. Също така няма човек, на когото да не е хрумвала велика идея точно в банята!

“Глоресита” също би ви предложила няколко добри идеи:

 • почистване и дезинфекция на мивки, смесители, вани, душове, душ кабини;
 • почистване на варовик от стени и повърхности с продукт, оставящ защитен филм и предотвратяващ бързото му натрупване за в бъдеще;
 • почистване и дезинфекция на плочки и фуги;
 • почистване и дезинфекция на тоалетни;
 • измиване на подови настилки;
 • почистване на огледални повърхности;
 • зареждане с необходимите консумативи.

С професионалното почистване на дома, предлагано от “Глоресита”, може да бъдете сигурни, че банята ви ще ви посрещне блестяща от чистота. Вземането на душ след работа ще бъде наистина релаксиращо за вас, след като банята ухае на свежест и блести от чистота.

Може да бъдете сигурни, че препаратите, които използваме в почистването, са висококачествени, напълно безвредни за здравето и повърхностите на вашите мебели. Допринасят за дълготрайна чистота и усещане за свежест дълго време след почистването на помещенията в дома ви.

Чистата и подредена атмосфера на дома е едно от най-важните условия да се почувствате добре у дома. Ние осъзнаваме колко е трудно да съчетаете почистването на вашия дом с ежедневната ви ангажираност в работата, а уикендите – те са за вашата почивка. Защо да не им се насладите напълно? Оставете процедурата по почистването на дома на нас!

“Глоресита” е вашият помощник в работата по цялостното почистването на дома. Стремежът ни към предлагане на комфорт и уют в атмосферата на дома, съчетан с професионално отношение, наред с използването на висококачествени антиалергични препарати, ни прави всекидневния избор за множество заети хора!

Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.

София, Младост 1

България

15 + 8 =

Адрес:
София, Младост 1
България

Е-поща: info@glorecita.com
facebook: Glorecita
Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.