ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ

Почистване на прах в офиси

– в работните помещения обикновено има много мебели, които събират прах по себе си, зад себе си, под себе си.

Този прах се разнася и се вдишва от най-ценния капитал на компанията: служителите.

За да се справите с него, се нуждаете от помощник за почистване на офисa. Свежият въздух е много важен за добрата концентрация, а и за едно по-уютно работно място. Елиминирането на праха навсякъде е първата стъпка към това, направете я с нашата компания за почистване на офиси.

Почистване на бюра, маси и офис техника

– нуждаете се от помощник за почистване на офиси, тъй като степента на замърсяване на повърхностите и техниката в офиса е много по-голяма от замърсяването им вкъщи, тъй като значително по-голям брой хора работят с тях.

Това допринася не само за видимо влошения им външен вид, но и за пренасянето на вируси и бактерии.

Помощниците на Глоресита са обучени перфектно за почистване, както на домове, така и на офиси и знаят как да почистват правилно и безопасно офис техника и ще внесат в офиса ви свежест и уют.

Почистване на зоната за отдих на работното място

– мястото за отдих в офиса малко прилича на вашата кухня и всекидневна. Там искате да отдъхнете възможно най-пълноценно за малкото време почивка, което имате в работния ден.

Ако имате:

  • хладилник;
  • мивка;
  • микровълнова;
  • и други кухненски принадлежности,

фирма Глоресита ще ги поддържа в идеален вид и чистота. Зоната за хранене ще блести от чистота, напомняйки собствената ви трапезария. Осигурете уюта и чистотата, характерни за собствения ви дом, и на работното място.

Обърнете се към нашата фирма за почистване на офиси в София, а положителната енергия на чистотата ще ви се отплати неколкократно.

Почистване на офисните санитарни помещения

– санитарните помещения в офис сградите се ползват много интензивно: както от служители, така и от клиенти и посетители. За добра хигиена и личен комфорт е необходимо те да са почистени и дезинфекцирани с известна доза перфекционизъм. Фирма за почистване

Глоресита ще почисти и дезинфекцира всички:

  • мивки;
  • тоалетни;
  • диспенсери;
  • подовите настилки;
  • дори вратите и техните дръжки.

Доказано е, че искрящата чистота и осезаемият комфорт действат мотивиращо на всеки, затова ви препоръчваме да се обърнете за помощ към нашата компания.

Проветряване на помещенията и почистване на отпадъци в офиса

– за офис-свежест и работен уют е необходимо всички кошове за отпадъци да са изпразнени и почистени. Нужна е и циркулация на въздух, която и без това е оскъдна в офиса. Нека проветрим, кислородът винаги е добра идея, потърсете нашата фирма за почистване на офиси в София, за да ви помогнем да го осигурите в работното си помещение.

Грижа за цветята и растенията

– другият източник на кислород в офиса, вашите приятели, които внасят красота и уют. Грижата за офисната градина трябва да се полага от сърце. Фирма за почистване на офиси в София Глоресита знае най-добре: вече сме влюбени във вашия Бенджамин.

Зареждане на консумативи в санитарните помещения и зоната за отдих

Колкото и да е рисков бизнесът ви, не искате да се пробвате да оставите офиса без тоалетна хартия и кафе. Шегата настрана, нека Глоресита се погрижи за малките неща, които карат големия бизнес да работи в темпо.

Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.

София, Младост 1

България

4 + 15 =

Адрес:
София, Младост 1
България

Е-поща: info@glorecita.com
facebook: Glorecita
Обадете се: 0896704301

Винаги сме на ваше разположение за информация.